MENY

1973 BÖRJADE VI JAGA EN DRÖM. DET PERFEKT FUNGERANDE KONTORET. IDAG, 46 ÅR SENARE, BRINNER VI FORTFARANDE FÖR SAMMA SAK. TEKNIK OCH TRENDER HAR FÖRÄNDRATS, MEDAN KRAVEN PÅ FLER OCH BÄTTRE FUNKTIONER ÖKAR. JAKTEN PÅ DET PERFEKT FUNGERANDE KONTORET FORTSÄTTER OCH VI KAN STOLT KONSTATERA ATT FÖRSTA HALVAN AV 2019 VARIT MYCKET POSITIVT.

Under året har vi gjort mycket bra saker för att kunna fortsätta den resa vi påbörjade 1973. Vår support är förstärkt med Tim Björklund på Telefoni, Jesper Gaardsdal på Kaffe och Marcus Amby på IT, dessa herrar kommer att presenteras lite närmre i höst.

Vi köpte gamla Pingstkyrkan i Gislaved, som renoverats och där vi nu håller till med verkstad och lager för våra affärsområden Kaffe, Dokument & Inredning. Där blir också två trevliga hyreslägenheter, 100 kvm fördelat på 3 RoK.

Sist men inte minst har vi öppnat två trevliga kontor i Ljungby & Borås, välkomna in på en kopp kaffe om ni har vägarna förbi.

Under veckorna 28-31 håller vi vårt showroom stängt men liksom tidigare har vi igång supporten för våra avtalskunder hela veckorna, måndag-fredag mellan kl. 08.00-17.00 med lunchstängt kl. 12.00-13.00.

För support och felanmälan når ni oss på 0371-586915 eller support@fouroffice.se

Beställningar av kaffe, toner etcetera görs smidigast via online.fouroffice.se
Det går också alldeles utmärkt att ringa oss på 0371-586900.

Vi på Four Office vill passa på att tacka alla våra fantastiska kunder för denna delen av 2019 och ser fram emot nya samtal efter allas vår ledighet!

Soliga hälsningar

Vännerna på Four Office!