MENY

POSITIVA FÖRÄNDRINGAR

VI HOPPAS VI FÅR LÅNA ER UPPMÄRKSAMHET ETT PAR MINUTER. VÅRT BOLAG HAR, TACK VARE ALLA NI KUNDER, VÅRA MEDARBETARE OCH LEVERANTÖRER, HAFT EN POSITIV TILLVÄXT UNDER ETT PAR ÅRS TID.

Vi är glada och stolta över den resan vi har påbörjat samtidigt som det inneburit att antalet ärenden, servicejobb, supportsamtal, mailtrafik och installationer har ökat.

Vi har inte alltid hunnit med att leverera utifrån våra egna och våra kunders förväntningar och har därför fyllt på med åtta nya medarbetare det senaste året.

Så för att få ännu bättre kontroll och driv, möjlighet till uppföljning och planering, större fokus på våra affärsområden och en riktigt stark duo med gemensamma mål så gör vi nu om vår serviceorganisation.

Vi frångår upplägget med en servicechefsroll och delar istället upp ansvaret och serviceavdelningen på två Teamledare.

Martin Svensson, som har jobbat hos oss i över 11 år och har stenkoll på vad våra kunder förväntar sig ifrån oss, kommer att bli Teamledare för IT & Telecom.

Jesper Gaardsdal, ganska ny i teamet men med ett stort Four Office-hjärta och en ambition att alltid överleverera mot våra kunders förväntningar, kommer att bli Teamledare för Kaffe & Dokument.

Tveka inte att kontakta oss!