MENY

LOKAL SUPPORT

Teknikstrul? Inga problem. Våra 12 lokala supportexperter finns här för dig. Välj själv om du vill ha hjälp på distans eller ett personligt besök – vi anpassar oss efter dina behov.

Four Office ger dig mer än bara support, vi ger dig trygghet. Du möter alltid vänliga ansikten och hjälpande händer som är redo att lösa dina problem. Som kund hos oss får du en stabil och flexibel lösning för all din teknik.

När du behöver hjälp, är vi bara ett samtal bort. Vårt team känner din verksamhet och rycker ut direkt när du behöver oss.  För IT och telefoni-frågor är vår fjärrsupport och onlinetjänster bara ett klick bort, medan kaffemaskiner och skrivare hanteras av våra experter på plats.

beans

Beställ online

Beställ kaffe, toner eller andra varor.

Kontakta backoffice@fouroffice.se eller ring 0371-58 69 00.

Alternativt logga in på ditt konto och beställ varor. Här kan du även anmäla ett ärende eller följa er historik via vår online-service.

vaxel positiv

FJÄRRSUPPORT

Klicka här för att bli uppkopplad till vår fjärrsupport.

 

 

 

desktop positiv w100 h100 u p

MAIL- & TELEFONSUPPORT

Telefonnummer
0371-58 69 15

Mail
support@fouroffice.se

Öppettider
07.00-17.00
Lunch 12.00-13.00

Vi startar denna resan hos oss

På Four Office är vårt mål att  erbjuda riktigt bra support för all din teknik. Vi står redo att hjälpa företag inom en rad olika områden – från IT och telefoni till kaffemaskiner och skrivare. Är du osäker på om vi kan stödja just ditt företag? Hör av dig! Vi är här för att besvara dina frågor och utforska hur vi kan bidra till din verksamhet.

Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos Four Office. Låt oss tillsammans påbörja en resa där support inte bara är en tjänst, utan en väsentlig del av er framgång.