VATTENMASKINER MED STILLA ELLER BUBBLANDE VATTEN

Stilla eller bubblande, det är frågan. Egentligen den enda frågan, när vi installerat en av våra fina vattenmaskiner på din arbetsplats. Vi tycker nämligen att det ska vara enkelt att släcka törsten. Flaskor och kapsyler är onödiga. Att spola ljummet vatten ur kranen är slöseri. Nä, dricksvatten ska vara kallt direkt, serveras i glas och smaka helt naturligt. Eller hur?

Välj om ni vill hyra en fristående eller inbyggd vattenmaskin från oss, alla har kolsyra. Oavsett modell blir resultatet en mer attraktiv och effektiv arbetsplats. Man behöver pauser och dricka vatten på jobbet, ungefär 1,5 liter varje dag. Glömmer man bort att upprätthålla vätskebalansen, kan huvudvärk med koncentrationssvårigheter sänka både tempo och humör.

Vatten är hälsosamt. Vårt viktigaste, vanligaste och billigaste livsmedel blir dessutom mer aptitligt när det serveras på rätt sätt. Stilla eller bubblande.

Dom där självklara sakerna som att handla lokalt, ha tillgång till snabb hjälp och ett fullserviceavtal där vi tar hela ansvaret, kommer på köpet.

vattenmaskin four office

Våra populäraste
vattenmaskiner för kontoret

Tritorn vattenmaskin

Tritorn vattenmaskin

Storsäljaren som Sätter Standarden

Triton, vår storsäljande vattenautomat, den ultimata lösningen för kontor, hotell och konferensrum. Dess kompakta och moderna design gör den till en perfekt mötespunkt och ett stilfullt tillskott i varje kontor. 

blubar vattenmaskin for kontor

Blubar “Beer Tap”

PRAKTISK OCH STILREN VATTENMASKIN

Blubar är en pålitlig och energieffektiv vattenmaskin, perfekt för kontor, barer och restauranger. Enkel i användning, med en stark design som sparar energi och sänker kostnader. Passar utmärkt i alla miljöer, inklusive kontor, med sin kapacitet på 30 l/h.

evo loom vattenmaskin

Lom Evo Kranpelare

Perfekt för Kontor och Restauranger

Lom EVO erbjuder hög tapphöjd för olika flaskstorlekar, med hållbara rostfria kranar. LED-belysningen adderar en modern touch, och dess design är användarvänlig och lätt att underhålla. Passar utmärkt i kontor och restauranger.

KAN DET VARA MER SOFT?

hallbarhet positiv w100 h100 u p

Hållbart

Vi alla strävar ju efter att vara hållbara i det vi gör. Med en vattenautomat använder du bara det vattnet du gör åt och du behöver aldrig köpa hem plastflaskor med vatten i.

service positiv

SERVICE INGÅR

Att underhålla och serva vattenmaskinen kan vara tidskrävande och komplicerat. Fokusera istället på det du gör bäst och låt våra experter ta hand om vattenmaskinen åt dig.

kolsyrat positiv w100 h100 u p

HÄLSOSAMMA VATTNET

Glömmer man bort att upprätthålla vätskebalansen, kan huvudvärk med koncentrationssvårigheter sänka både tempo och humör på jobbet.

Egenskaper

vattenmaskin 2

FRISTÅENDE ELLER INBYGGD

Du kan välja en fristående vattenautomat eller en inbyggd.

gas cylinder3

KOLSYRETUB

En kolsyretub räcker till ca 1000 liter vatten.

smaker 2 positiv w100 h100 u p

SMAKER

Vi har naturliga smakaromer som smaksätter vattnet, päron, äpple, rabarber och citron.

hallbarhet positiv w100 h100 u p

HÅLLBARHET

Tillgängligt, smidigt, kallt och hållbart.

kolsyrat positiv w100 h100 u p

STILLA ELLER KOLSYRAT

Välj mellan stilla eller kolsyrat vatten.

maskiner positiv w100 h100 u p

MASKINER

Moderna, stilrena maskiner med hög kapacitet.

Vi startar denna resan hos oss

På Four Office är vi specialiserade på att leverera vattenmaskiner till företag och restauranger. Vi täcker ett brett område och kan bland annat leverera till närheten av nedan platser. Är du osäker på om vi kan leverera till just dig? Tveka inte att kontakta oss för att se om vi kan hjälpa ditt företag.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig varmt till ett av våra showrooms för att personligen uppleva kvaliteten och smaken av vårt erbjudande.

VI HJÄLPER DIG

JAG VILL PRATA VATTEN.

Vi vet hur affärer görs, därför tror vi att vi kan hjälpa er med riktigt lyckade affärer. Fyll i dina uppgifter så slår vi dig en signal. Det går utmärkt att ringa också.

ludvig1

LUDVIG BOQUIST

Rivstartar varje dag med en perfekt kopp av Mollbergs Blandning

0371-58 69 08
ludvig.boquist@fouroffice.se
malin1

Malin Ferman

Att starta dagen med en cortado är för mig det perfekta sättet att vakna till. Den rätta mixen av kaffe och mjölk ger en bra start som hjälper mig att sätta rätt ton för dagen.

0370-50 14 02
malin.ferman@fouroffice.se

malin1

Malin Ferman

Att starta dagen med en cortado är för mig det perfekta sättet att vakna till. Den rätta mixen av kaffe och mjölk ger en bra start som hjälper mig att sätta rätt ton för dagen.

0370-50 14 02
malin.ferman@fouroffice.se