MENY

Uppgradera ditt företag med våra begagnade kaffemaskiner

Vi förstår helt och fullt hur central roll kaffemaskinen spelar på en arbetsplats. Den skapar inte bara en välkomnande atmosfär för anställda och kunder, men är också ett tillfälle att göra ett starkt första intryck. Att välja en begagnad kaffemaskin från vårt sortiment för ditt företag ger inte bara tillgång till en förstklassig kaffeupplevelse, utan erbjuder också båda ekonomiska och miljömässiga fördelar. Dessutom garanterar vi att varje begagnad kaffemaskin uppfyller samma höga standarder som en ny. 

Vi älskar kombinationen av avancerad espressoteknik, pålitliga kaffemaskiner, svenskt rostade bönor från Zoégas i Helsingborg och äkta mjölk. Vi strävar efter att varje kaffeupplevelse ska vara balanserad, njutbar och toppad med en läcker crema.

Dom där självklara sakerna som att handla lokalt, ha tillgång till snabb hjälp och ett fullserviceavtal där vi tar hela ansvaret, kommer på köpet.

kaffemaskiner till foretag

KAN DET VARA MER SOFT?

kaffe

NO COFFEE,
NO BUSINESS

Alla affärer börjar med kaffe, eller hur? Vi har kaffemaskiner för alla miljöer. Kontoret, produktionen eller konferensanläggningar.

service positiv

SERVICE
INGÅR

Att underhålla och serva kaffemaskinen kan vara tidskrävande och komplicerat. Fokusera istället på det du gör bäst och låt våra experter ta hand om kaffemaskinen åt dig.

beans

VILKEN BÖNA PASSAR DIG?

Hur vill du ha ditt kaffe? Starkt, med inslag av frukt eller kanske en lite mer eldig smak? Hursomhelst erbjuder vi en rad olika smaker från Zoegas.

machine

Varför Välja en Begagnad Kaffemaskin för Ditt Företag

Att välja en begagnad kaffemaskin för ditt företag är ett smart och kostnadseffektivt beslut. Men det är inte bara priset som är en fördel – pre-owned maskiner är också ett miljövänligt val. Genom att välja en begagnad maskin bidrar du till att minska avfall och stöder även den cirkulära ekonomin. Att investera i återanvända maskiner speglar också ditt företags åtagande att agera ansvarsfullt och hållbart. 

Ingen kompromiss med kvaliteten är nödvändig när man väljer en begagnad maskin från Four Office. Alla våra maskiner genomgår en noggrann kontroll och underhållsprocess för att säkerställa att de levererar samma höga prestanda som en ny maskin. 

Våra populäraste
kaffemaskiner för företag

Kaffemaskin foretag ETNA

Etna Tucana Espresso

Storsäljaren som Sätter Standarden

Etna har en unik espressoteknik med anpassade Zoéga-recept anpassade just till er. Med två behållare för mjölk och choklad, samt en 10-tums pekskärm, ger den en anpassningsbar och fantastisk kaffeupplevelse, perfekt för företag som prioriterar kvalitet och valfrihet.

krea touch new

Krea

Perfekt för Det Mindre Kontoret

Krea kombinerar elegans med användarvänlighet, vilket gör den till ett utmärkt val för mindre kontor. Varje kaffepaus blir en njutbar stund med Krea.

Aequator Salvador 2

Aequator

Effektivitet och Kvalitet i Varje Kopp

Aequator är snabb och mångsidig. Med en kopp på bara 22 sekunder och dubbla kvarnar för två olika bönsorter, är den idealisk för trafikerade miljöer som kräver snabbhet och kvalitet.

Vilken kaffesort blir din favorit

Smaken är som baken. Därför har vi noga valt ut ett urval av Zoégas kaffesorter, som med sin mångfald i karaktär och smak, är skapade för att tillfredsställa varje kaffeälskares önskemål. Vårt fokus ligger på kvalitet och variation inom ett noggrant utvalt sortiment, så att varje kopp kaffe blir en uppskattad del av dagen på kontoret.

Besök oss för en smakprovning och hitta din nya favorit. Välkommen in till vårt kontor!

Mollbergs zoega prof
Mollbergs zoega uppdaterad

Mollbergs Blandning

En Tidlös Klassiker

Mollbergs Blandning, en hyllning till tradition och kvalitet sedan 1903, erbjuder en djup och rik smak med toner av svarta vinbär och smörkola. Denna mörkrost är perfekt för de som värderar ett kaffe med karaktär och historia, en favorit som står för djup och komplexitet.

Zoegas cultivo 3

Cultivo

Frisksmakande Elegans

Cultivo framkallar en frisk kaffeupplevelse med en unik blandning av bönor från Etiopien och Centralamerika, som bjuder på toner av mogna bär, örter och nötter. Denna kaffesort erbjuder en välbalanserad fyllighet, idealisk för kontor som önskar en distinkt och uppfriskande smak.

dark zenith zoega3

Dark Zenith

Den Perfekta Balansen

Dark Zenith är en mörkrost som balanserar sötma och syrlighet med en grund i de soliga bergssluttningarna i Centralamerika, kompletterad med pärlbönor från Brasilien och en extra fyllighet från Östafrika. Dess smakprofil av nougat och honung skapar en harmonisk och rik kaffeupplevelse.

Upptäck Alla Våra kaffelösningar

Four Office erbjuder ett brett spektrum av kaffelösningar utformade för att uppfylla alla era behov på arbetsplatsen. Genom att kombinera högkvalitativa bönor och innovativ bryggteknik med ett starkt fokus på hållbarhet och användarvänlighet, säkerställer vi att varje kopp kaffe blir en njutning.

tid w100 h100 u p

HUR SNABBT VILL DU HA DITT KAFFE?

Tiden är en avgörande faktor för en bra kopp kaffe. Vi tullar inte på kvalitén men kan samtidigt erbjuda extra snabba maskiner där behovet finns.

ljuslos positiv w100 h100 u p

TYSTARE ÄN NÅGONSIN!

Nya utvecklade kvarnar som håller ner ljudnivån. Passar perfekt på kontoret.

fairtrade och ekologiskt positivt w100 h100 u p

FAIRTRADE & EKOLOGISKT

Alla produkter (kaffe, choklad och mjölk) är ekologiska samt Fairtrade-märkta.

kaffe positiv w100 h100 u p

KAFFEPROVNING

Vi startar den här resan hos oss. Välkommen på kaffeprovning!

ko positiv w100 h100 u p

100% MJÖLK

Känn hur mjölk gör skillnad i ditt kaffe. Våra maskiner skummar mjölken automatiskt. Det är då latten smakar som bäst.

beans w100 h100 u p

ESPRESSOTEKNIK

Våra maskiner använder sig av espressoteknik, det gör kaffet mer fylligt och krämigt samtidigt som det går åt mindre bönor.

recept positiv w100 h100 u p

RECEPT

För att erbjuda er det bästa kaffet skruvar, testar och utvecklar vi hela tiden våra recept. Recept med mycket hjärta och själ.

Vi startar denna resan hos oss

På Four Office är vi specialiserade på att leverera kaffemaskiner och kaffe till företag. Vi täcker ett brett område och kan bland annat leverera till närheten av nedan platser. Är du osäker på om vi kan leverera till just din plats? Tveka inte att kontakta oss för att se om vi kan hjälpa just ditt företag.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig varmt på en kaffeprovning för att personligen uppleva kvaliteten och smaken av vårt erbjudande.

VI HJÄLPER DIG

Kontakta oss för att se vilka begagnade maskiner vi har på lager

Vi vet hur affärer görs, därför tror vi att vi kan hjälpa er med riktigt lyckade affärer. Fyll i dina uppgifter så slår vi dig en signal. Det går utmärkt att ringa också.

ludvig1

LUDVIG BOQUIST

Rivstartar varje dag med en perfekt kopp av Mollbergs Blandning

0371-58 69 08
ludvig.boquist@fouroffice.se
malin1

Malin Ferman

Att starta dagen med en cortado är för mig det perfekta sättet att vakna till. Den rätta mixen av kaffe och mjölk ger en bra start som hjälper mig att sätta rätt ton för dagen.

0370-50 14 02
malin.ferman@fouroffice.se

malin1

Malin Ferman

Att starta dagen med en cortado är för mig det perfekta sättet att vakna till. Den rätta mixen av kaffe och mjölk ger en bra start som hjälper mig att sätta rätt ton för dagen.

0370-50 14 02
malin.ferman@fouroffice.se