MENY

Hyra Kaffemaskin Till Företag

Tänk dig doften av nybryggt kaffe som sprider sig i korridorerna varje morgon. En perfekt kopp som väntar på dig och dina kollegor, redo att kickstarta dagen. Det är precis vad du får när du hyr en kaffemaskin för ditt företag från oss på Four Office.

Vi förstår att kaffe är mer än bara en dryck – det är en viktig del av arbetsdagen. Vid kaffemaskinen föds idéer, stärks samarbeten och skapas värdefulla stunder. Därför erbjuder vi inte bara kaffemaskiner för företag, utan en hel upplevelse. Från toppmoderna maskiner till Zoégas noggrant utvalda bönor, ser vi till att varje kopp kaffe blir en njutning.

Att hyra en kaffemaskin från oss är enkelt och bekymmersfritt. Vi anpassar lösningen efter ditt företags storlek och behov. Oavsett om ni är ett litet startup eller ett stort bolag, har vi rätt alternativ för er.

Och det bästa av allt?

De där självklara sakerna som att handla lokalt, ha tillgång till snabb hjälp och ett fullserviceavtal där vi tar hela ansvaret, kommer på köpet.

kaffemaskiner till foretag

DET PERFEKT FUNGERANDE KONTORET.

kaffe

NO COFFEE,
NO BUSINESS

Alla affärer börjar med kaffe, eller hur? Vi har kaffemaskiner för alla miljöer. Kontoret, produktionen eller konferensanläggningar.

service positiv

SERVICE
INGÅR

Att underhålla och serva kaffemaskinen kan vara tidskrävande och komplicerat. Fokusera istället på det du gör bäst och låt våra experter ta hand om kaffemaskinen åt dig.

beans

VILKEN BÖNA PASSAR DIG?

Hur vill du ha ditt kaffe? Starkt, med inslag av frukt eller kanske en lite mer eldig smak? Hursomhelst erbjuder vi en rad olika smaker från Zoegas.

machine

Fördelarna med att hyra kaffemaskin till ditt företag

Tänk om ni kunde få all glädje av en toppmodern kaffemaskin utan huvudvärken som kommer med att äga en? Det är precis vad vi erbjuder på Four Office. Att hyra en kaffemaskin är som att ha en personlig barista, utan att behöva anställa en!

Genom att välja hyra framför köp kan ni alltid ha den senaste kaffetrenden på kontoret. Gillar ni en kraftig espresso idag men drömmer om krämig latte imorgon? Inga problem! Vi anpassar oss efter era ändrade kaffebehov lika snabbt som ni byter favoritmugg.

Så, låt oss ta hand om kaffet medan ni tar hand om affärerna. Med en hyrd kaffemaskin från Four Office får ni mer än bara kaffe – ni får en problemfri kaffeupplevelse som håller er och era medarbetare påfyllda med energi och inspiration, kopp efter kopp.

Våra populäraste
kaffemaskiner för företag

Kaffemaskin foretag ETNA

Etna Tucana Espresso

Storsäljaren som Sätter Standarden

Etna har en unik espressoteknik med anpassade Zoéga-recept anpassade just till er. Med två behållare för mjölk och choklad, samt en 10-tums pekskärm, ger den en anpassningsbar och fantastisk kaffeupplevelse, perfekt för företag som prioriterar kvalitet och valfrihet.

krea touch new

Krea

Perfekt för Det Mindre Kontoret

Krea kombinerar elegans med användarvänlighet, vilket gör den till ett utmärkt val för mindre kontor. Varje kaffepaus blir en njutbar stund med Krea.

Aequator Salvador 2

Aequator

Effektivitet och Kvalitet i Varje Kopp

Aequator är snabb och mångsidig. Med en kopp på bara 22 sekunder och dubbla kvarnar för två olika bönsorter, är den idealisk för trafikerade miljöer som kräver snabbhet och kvalitet.

Hitta din kaffesoulmate

Visste du att din kaffepreferens säger lika mycket om dig som din favoritlåt? På Four Office tror vi att rätt kaffemaskin förtjänar rätt kaffe – det är som att para ihop vin med mat, fast roligare och med mer koffein!

När du hyr en kaffemaskin från oss får du mer än bara utrustning. Du får tillgång till ett varierat utbud av kvalitetskaffe som passar olika smaker och preferenser. En av fördelarna med vår uthyrningstjänst är möjligheten att anpassa kaffeutbudet efter era behov. Vi kan diskutera olika alternativ och hitta de kaffesorter som passar bäst för er arbetsplats.

Vårt mål är att varje kopp kaffe ska bli en uppskattad del av arbetsdagen. Med rätt kaffe i koppen blir både möten och vardagliga uppgifter lite trevligare. Låt oss tillsammans skapa den perfekta kaffeupplevelsen för just ert kontor.

Mollbergs zoega prof
Mollbergs zoega uppdaterad

Mollbergs Blandning

En Tidlös Klassiker

Mollbergs Blandning, en hyllning till tradition och kvalitet sedan 1903, erbjuder en djup och rik smak med toner av svarta vinbär och smörkola. Denna mörkrost är perfekt för de som värderar ett kaffe med karaktär och historia, en favorit som står för djup och komplexitet.

Zoegas cultivo 3

Cultivo

Frisksmakande Elegans

Cultivo framkallar en frisk kaffeupplevelse med en unik blandning av bönor från Etiopien och Centralamerika, som bjuder på toner av mogna bär, örter och nötter. Denna kaffesort erbjuder en välbalanserad fyllighet, idealisk för kontor som önskar en distinkt och uppfriskande smak.

dark zenith zoega3

Dark Zenith

Den Perfekta Balansen

Dark Zenith är en mörkrost som balanserar sötma och syrlighet med en grund i de soliga bergssluttningarna i Centralamerika, kompletterad med pärlbönor från Brasilien och en extra fyllighet från Östafrika. Dess smakprofil av nougat och honung skapar en harmonisk och rik kaffeupplevelse.

Upptäck Vårt kaffekoncept

Four Office erbjuder ett brett utbud av kaffelösningar utformade för att uppfylla alla era behov på arbetsplatsen. Genom att kombinera högkvalitativa bönor och innovativ bryggteknik med ett starkt fokus på hållbarhet och användarvänlighet, säkerställer vi att varje kopp kaffe blir en njutning.

tid w100 h100 u p

HUR SNABBT VILL DU HA DITT KAFFE?

Tiden är en avgörande faktor för en bra kopp kaffe. Vi tullar inte på kvalitén men kan samtidigt erbjuda extra snabba maskiner där behovet finns.

ljuslos positiv w100 h100 u p

TYSTARE ÄN NÅGONSIN!

Nya utvecklade kvarnar som håller ner ljudnivån. Passar perfekt på kontoret.

fairtrade och ekologiskt positivt w100 h100 u p

FAIRTRADE & EKOLOGISKT

Alla produkter (kaffe, choklad och mjölk) är ekologiska samt Fairtrade-märkta.

kaffe positiv w100 h100 u p

KAFFEPROVNING

Vi startar den här resan hos oss. Välkommen på kaffeprovning!

ko positiv w100 h100 u p

100% MJÖLK

Känn hur mjölk gör skillnad i ditt kaffe. Våra maskiner skummar mjölken automatiskt. Det är då latten smakar som bäst.

beans w100 h100 u p

ESPRESSOTEKNIK

Våra maskiner använder sig av espressoteknik, det gör kaffet mer fylligt och krämigt samtidigt som det går åt mindre bönor.

recept positiv w100 h100 u p

RECEPT

För att erbjuda er det bästa kaffet skruvar, testar och utvecklar vi hela tiden våra recept. Recept med mycket hjärta och själ.

Hyr din kaffemaskin hos oss

På Four Office är vi specialiserade på att leverera kaffemaskiner och kaffe till företag. Vi täcker ett brett område och kan bland annat leverera till närheten av nedan platser. Är du osäker på om vi kan leverera till just din plats? Tveka inte att kontakta oss för att se om vi kan hjälpa just ditt företag.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig varmt på en kaffeprovning för att personligen uppleva kvaliteten och smaken av vårt erbjudande.

VI HJÄLPER DIG

JAG VILL PRATA KAFFE.

Vi vet hur affärer görs, därför tror vi att vi kan hjälpa er med riktigt lyckade affärer. Fyll i dina uppgifter så slår vi dig en signal. Det går utmärkt att ringa också.

ludvig1

LUDVIG BOQUIST

Rivstartar varje dag med en perfekt kopp av Mollbergs Blandning

0371-58 69 08
ludvig.boquist@fouroffice.se
malin1

Malin Ferman

Att starta dagen med en cortado är för mig det perfekta sättet att vakna till. Den rätta mixen av kaffe och mjölk ger en bra start som hjälper mig att sätta rätt ton för dagen.

0370-50 14 02
malin.ferman@fouroffice.se

malin1

Malin Ferman

Att starta dagen med en cortado är för mig det perfekta sättet att vakna till. Den rätta mixen av kaffe och mjölk ger en bra start som hjälper mig att sätta rätt ton för dagen.

0370-50 14 02
malin.ferman@fouroffice.se