MENY

GARDINER till kontor

Hos Four Office förstår vi vikten av rätt gardiner för en produktiv och trevlig arbetsmiljö. Gardiner gör mer än att bara se bra ut, de spelar en nyckelroll i att hantera ljuset, förbättra ljudmiljön och hålla en behaglig temperatur, vilket alla bidrar till bättre fokus och välmående hos personalen.

Vi kan guida dig till att skräddarsy ditt kontor med lösningar som förenar estetik med praktik. Låt oss visa hur rätt val av gardiner kan omvandla din arbetsplats till en miljö där komfort och produktivitet flätas samman, med skräddarsydda alternativ som möter dina behov.

Låt oss hjälpa dig att skapa en arbetsplats där både komfort och stil går hand i hand.

gardiner till kontor 2

Det perfekt fungerande kontoret.

customer chat

Planering

Våra experter samarbetar med er för att skapa skräddarsydda ritningar och koncept som matchar era behov och ert företags identitet.

free shipping no

Leverans

Vi ser till att all inredning levereras i tid och i perfekt skick, utan att ni behöver oroa er för logistiken.

picking

Montering

Vårt team monterar och installerar allt på plats, så att ert kontor är klart att användas direkt.

UPPTÄCK VÅRA INREDNINGSKONCEPT​​

helhetslosning positiv

Anpassa

Gardiner ger dig full kontroll över ljusinsläppet, vilket är avgörande för att skapa den rätta arbetsmiljön – ljus när du behöver energi, mörker för koncentration.

desktop positiv w100 h100 u p

Minimerar reflektioner på skärmen

Rätt gardiner minimerar bländning och reflektioner på skärmar, vilket bidrar till visuell komfort och minskar ögontrötthet.

ergonomi positiv

Förbättrad ljudmiljö

Gardiner bidrar till att förbättra akustiken, vilket minskar störande ljud och skapar en lugnare arbetsmiljö.

koncept positivt w100 h100 u p

Skräddarsytt

Med ett brett utbud av material, mönster och färger kan gardiner skräddarsys för att passa alla typer av kontorsmiljöer och behov.

kvalite positiv w100 h100 u p

Personlig touch

Gardiner är en enkel lösning för att tillföra personlighet och stil till kontoret, vilket reflekterar företagets identitet och skapar en välkomnande atmosfär.

VI HJÄLPER DIG

JAG VILL PRATA Gardiner till kontor

Vi vet hur affärer görs, därför tror vi att vi kan hjälpa er med riktigt lyckade affärer. Fyll i dina uppgifter så slår vi dig en signal. Det går utmärkt att ringa också.

annelie1 1

ANNELIE LARSSON

Expert på inredning och lägger mycket kärlek i mina ritningar.

0371-58 69 09
annelie.larsson@fouroffice.se

malin1

Malin Ferman

Att starta dagen med en cortado är för mig det perfekta sättet att vakna till. Den rätta mixen av kaffe och mjölk ger en bra start som hjälper mig att sätta rätt ton för dagen.

0370-50 14 02
malin.ferman@fouroffice.se

malin1

Malin Ferman

Att starta dagen med en cortado är för mig det perfekta sättet att vakna till. Den rätta mixen av kaffe och mjölk ger en bra start som hjälper mig att sätta rätt ton för dagen.

0370-50 14 02
malin.ferman@fouroffice.se