MENY

Kontorsbelysning

Vi älskar att prata om belysning lika mycket som vi älskar att prata om kontorsinredning. Sedan den där dagen 1978 när vi levererade vårt första Kinnarpsbord, har vi insett att det inte bara är möblerna som gör kontoret. Det är ljuset också.

På din arbetsplats spelar varje ljuskälla en viktig roll – de är inte bara där för att du ska kunna se, utan är avgörande för att aktivt förbättra din arbetsdag, öka din koncentration och hålla dina energinivåer på topp. 

Så, kom in och ta en kaffe med oss (vi lovar, vi gör riktigt bra kaffe). Låt oss prata om hur vi kan göra din arbetsplats inte bara ljusare, utan också livligare och mer inspirerande. 

belysning kontor

Det perfekt fungerande kontoret.

customer chat

Planering

Våra experter samarbetar med er för att skapa skräddarsydda ritningar och koncept som matchar era behov och ert företags identitet.

free shipping no

Leverans

Vi ser till att all inredning levereras i tid och i perfekt skick, utan att ni behöver oroa er för logistiken.

picking

Montering

Vårt team monterar och installerar allt på plats, så att ert kontor är klart att användas direkt.

UPPTÄCK VÅRA INREDNINGSKONCEPT​​

belysning positiv w100 h100 u p

Lys upp din Arbetsdag

Upptäck kraften i rätt belysning som ger dig energi och stödjer din produktivitet, särskilt när dagarna är kortare och mörkare.

vaxel positiv

Nära och Pålitliga

Vi finns alltid nära dig. Vårt engagemang sträcker sig från att leverera och installera till att säkerställa att varje ljuskälla bidrar till en hållbar arbetsmiljö.

koncept positivt w100 h100 u p

Design Möter Funktion

Våra belysningslösningar kombinerar estetisk design med praktisk funktionalitet, skapar trivsel och lyfter ditt kontors utseende utan att kompromissa med kvaliteten.

ergonomi positiv

Anpassat Ljus för Dig

Vi belyser ditt kontor med en tanke om att varje detalj ska bidra till en mer inspirerande och funktionell arbetsplats, med ljus som anpassas efter individuella behov och aktiviteter.

hallbarhet positiv w100 h100 u p

Hållbar Framtid

Kvalitet och hållbarhet är kärnan i vår verksamhet. Våra belysningslösningar erbjuder lång hållbarhet.

VI HJÄLPER DIG

JAG VILL PRATA kontorsbelysning

Vi vet hur affärer görs, därför tror vi att vi kan hjälpa er med riktigt lyckade affärer. Fyll i dina uppgifter så slår vi dig en signal. Det går utmärkt att ringa också.

annelie1 1

ANNELIE LARSSON

Expert på inredning och lägger mycket kärlek i mina ritningar.

0371-58 69 09
annelie.larsson@fouroffice.se

malin1

Malin Ferman

Att starta dagen med en cortado är för mig det perfekta sättet att vakna till. Den rätta mixen av kaffe och mjölk ger en bra start som hjälper mig att sätta rätt ton för dagen.

0370-50 14 02
malin.ferman@fouroffice.se

malin1

Malin Ferman

Att starta dagen med en cortado är för mig det perfekta sättet att vakna till. Den rätta mixen av kaffe och mjölk ger en bra start som hjälper mig att sätta rätt ton för dagen.

0370-50 14 02
malin.ferman@fouroffice.se