MENY

Loungemöbler till kontor

Perfekt för Informella Möten eller Väntrum för Dina Kunder

Att välja rätt loungemöbler för ditt kontor kan göra hela skillnaden. Hos Four Office är vi experter på att kombinera funktion med stil för att skapa miljöer som inte bara ser bra ut, utan som också gör ditt kontor mer inbjudande och bekvämt. 

Föreställ dig sköna soffor och fåtöljer där dina kollegor kan ta en välförtjänt paus eller där kunderna kan sitta bekvämt medan de väntar. 

Vi utforskar tillsammans med dig vad som fungerar bäst för din arbetsplats, oavsett om det är för en lugn hörna eller ett livligt väntrum.

lounge mobler 4

Det perfekt fungerande kontoret.

customer chat

Planering

Våra experter samarbetar med er för att skapa skräddarsydda ritningar och koncept som matchar era behov och ert företags identitet.

free shipping no

Leverans

Vi ser till att all inredning levereras i tid och i perfekt skick, utan att ni behöver oroa er för logistiken.

picking

Montering

Vårt team monterar och installerar allt på plats, så att ert kontor är klart att användas direkt.

UPPTÄCK VÅRA INREDNINGSKONCEPT​​

helhetslosning positiv

Anpassa

Vi anpassar varje aspekt av loungemöbleringen efter ditt kontors specifika behov, storlek och stil, för att skapa en unik och funktionell miljö.

belysning positiv w100 h100 u p

INSPIRATION OCH IDÉER

Besök eller boka möte med oss för att hitta inspiration och idéer för att se hur vi kan hjälpa dig. Vi är här för att hjälpa dig att skapa en arbetsplats där alla trivs.

varumarke positiv w100 h100 u p

HÅLLBARA MATERIAL

Vi väljer material som inte bara ser bra ut, utan också håller i längden. Det betyder mindre slitage och mer tid att njuta av din fina kontorsmiljö.

anvandare positiv w100 h100 u p

Personlig touch

Hos oss är det personliga mötet viktigt. Vi lyssnar på vad du vill ha och ger dig tips och idéer för att skapa den där perfekta loungen för ditt team och dina kunder.

VI HJÄLPER DIG

JAG VILL PRATA loungemöbler till kontor

Vi vet hur affärer görs, därför tror vi att vi kan hjälpa er med riktigt lyckade affärer. Fyll i dina uppgifter så slår vi dig en signal. Det går utmärkt att ringa också.

annelie1 1

ANNELIE LARSSON

Expert på inredning och lägger mycket kärlek i mina ritningar.

0371-58 69 09
annelie.larsson@fouroffice.se

malin1

Malin Ferman

Att starta dagen med en cortado är för mig det perfekta sättet att vakna till. Den rätta mixen av kaffe och mjölk ger en bra start som hjälper mig att sätta rätt ton för dagen.

0370-50 14 02
malin.ferman@fouroffice.se

malin1

Malin Ferman

Att starta dagen med en cortado är för mig det perfekta sättet att vakna till. Den rätta mixen av kaffe och mjölk ger en bra start som hjälper mig att sätta rätt ton för dagen.

0370-50 14 02
malin.ferman@fouroffice.se