MENY

Vattenmaskiner för Företag i Gislaved

Letar du efter en effektiv och pålitlig lösning för att förbättra arbetsmiljön på ditt företag i Gislaved? Våra vattenmaskiner erbjuder både stilla och bubblande vatten, vilket gör det enkelt och bekvämt för dina medarbetare att släcka törsten. Med våra högkvalitativa vattenmaskiner behöver du inte längre förlita dig på flaskvatten eller ljummet kranvatten. Istället får du alltid friskt, kallt vatten som smakar naturligt och är tillgängligt direkt på arbetsplatsen.

Vi erbjuder ett brett utbud av modeller, både fristående och inbyggda, som alla levererar kolsyrat vatten. Genom att välja att hyra eller köpa våra vattenmaskiner kan du säkerställa att dina anställda håller sig hydrerade, vilket främjar hälsa och produktivitet. Dessutom får du fördelarna med lokal service och ett fullserviceavtal som inkluderar installation, underhåll och snabb support. Upptäck hur våra vattenmaskiner kan förbättra arbetsmiljön och trivseln på ditt företag i Gislaved idag!

Dom där självklara sakerna som att handla lokalt, ha tillgång till snabb hjälp och ett fullserviceavtal där vi tar hela ansvaret, kommer på köpet.

vattenmaskin four office

Våra populäraste
vattenmaskiner för kontoret

Tritorn vattenmaskin

Tritorn vattenmaskin

Storsäljaren som Sätter Standarden

Triton, vår storsäljande vattenautomat, den ultimata lösningen för kontor, hotell och konferensrum. Dess kompakta och moderna design gör den till en perfekt mötespunkt och ett stilfullt tillskott i varje kontor. 

blubar vattenmaskin for kontor

Blubar “Beer Tap”

PRAKTISK OCH STILREN VATTENMASKIN

Blubar är en pålitlig och energieffektiv vattenmaskin, perfekt för kontor, barer och restauranger. Enkel i användning, med en stark design som sparar energi och sänker kostnader. Passar utmärkt i alla miljöer, inklusive kontor, med sin kapacitet på 30 l/h.

evo loom vattenmaskin

Lom Evo Kranpelare

Perfekt för Kontor och Restauranger

Lom EVO erbjuder hög tapphöjd för olika flaskstorlekar, med hållbara rostfria kranar. LED-belysningen adderar en modern touch, och dess design är användarvänlig och lätt att underhålla. Passar utmärkt i kontor och restauranger.

DET PERFEKT FUNGERANDE KONTORET.

hallbarhet positiv w100 h100 u p

Hållbart

Vi alla strävar ju efter att vara hållbara i det vi gör. Med en vattenautomat använder du bara det vattnet du gör åt och du behöver aldrig köpa hem plastflaskor med vatten i.

service positiv

SERVICE INGÅR

Att underhålla och serva vattenmaskinen kan vara tidskrävande och komplicerat. Fokusera istället på det du gör bäst och låt våra experter ta hand om vattenmaskinen åt dig.

kolsyrat positiv w100 h100 u p

HÄLSOSAMMA VATTNET

Glömmer man bort att upprätthålla vätskebalansen, kan huvudvärk med koncentrationssvårigheter sänka både tempo och humör på jobbet.

Fördelar för Arbetsplatsen

En av de största fördelarna med att ha vattenmaskiner på arbetsplatsen är förbättrad hälsa och produktivitet. Att dricka cirka 1,5 liter vatten per dag är avgörande för att upprätthålla vätskebalansen, och utan det kan man uppleva huvudvärk och koncentrationssvårigheter. Genom att tillhandahålla lättillgängligt dricksvatten hjälper du dina medarbetare att hålla fokus och behålla ett gott humör.

Lokal Service i Gislaved

Vi vet hur viktigt det är att ha en pålitlig serviceleverantör nära till hands. Genom att handla lokalt i Gislaved får du inte bara snabb hjälp när det behövs, utan även ett fullserviceavtal som täcker installation, underhåll och reparationer. Vi tar hela ansvaret för att din vattenmaskin fungerar perfekt, så att du kan fokusera på din verksamhet.
vattenmaskiner

Upptäck vårt vattenkoncept

vattenmaskin 2

FRISTÅENDE ELLER INBYGGD

Du kan välja en fristående vattenautomat eller en inbyggd.

gas cylinder3

KOLSYRETUB

En kolsyretub räcker till ca 1000 liter vatten.

smaker 2 positiv w100 h100 u p

SMAKER

Vi har naturliga smakaromer som smaksätter vattnet, päron, äpple, rabarber och citron.

hallbarhet positiv w100 h100 u p

HÅLLBARHET

Tillgängligt, smidigt, kallt och hållbart.

kolsyrat positiv w100 h100 u p

STILLA ELLER KOLSYRAT

Välj mellan stilla eller kolsyrat vatten.

maskiner positiv w100 h100 u p

MASKINER

Moderna, stilrena maskiner med hög kapacitet.

Vi startar denna resan hos oss

På Four Office är vi specialiserade på att leverera vattenmaskiner till företag och restauranger. Vi täcker ett brett område och kan bland annat leverera till närheten av nedan platser. Är du osäker på om vi kan leverera till just dig? Tveka inte att kontakta oss för att se om vi kan hjälpa ditt företag.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig varmt till ett av våra showrooms för att personligen uppleva kvaliteten och smaken av vårt erbjudande.

VI HJÄLPER DIG

JAG VILL PRATA VATTEN.

Vi vet hur affärer görs, därför tror vi att vi kan hjälpa er med riktigt lyckade affärer. Fyll i dina uppgifter så slår vi dig en signal. Det går utmärkt att ringa också.

ludvig1

LUDVIG BOQUIST

Rivstartar varje dag med en perfekt kopp av Mollbergs Blandning

0371-58 69 08
ludvig.boquist@fouroffice.se
malin1

Malin Ferman

Att starta dagen med en cortado är för mig det perfekta sättet att vakna till. Den rätta mixen av kaffe och mjölk ger en bra start som hjälper mig att sätta rätt ton för dagen.

0370-50 14 02
malin.ferman@fouroffice.se

malin1

Malin Ferman

Att starta dagen med en cortado är för mig det perfekta sättet att vakna till. Den rätta mixen av kaffe och mjölk ger en bra start som hjälper mig att sätta rätt ton för dagen.

0370-50 14 02
malin.ferman@fouroffice.se